Több mint 500 hírcsatorna napi 5000+ híre egy helyen... ez a SZTAROLD.HU

Mi az a SZTAROLD.HU?

A SZTÁROLD.HU a legjobb hely, hogy megtaláld a legérdekesebb és legtöbbet megosztott és kommentelt friss hírt az interneten. A sztarold.hu a honlapunk, hamarosan egy iPhone és Android app-el is jelentkezünk, és a napi e-mail hírlevélre is feliratkozhatsz.

Mit tud, ha sztárolsz egy hírt?

A sztárolása a hírnek az egy pozitív szavazatot jelent. Bármely SZTAROLD.HU  felhasználó tud sztárolni egy számára hírértékkel bírő hírt és minden egyes sztár segít a hírnek feljebb kerülni a legtöbbet sztárolt hírek közé.

A főoldalán a sztárold.hu-nak láthatók a legtöbbet sztárolt hírek, de ha valamelyik al-kategóriát – pl sport, vagy gazdaság, stb. –  megnyitod, akkor elolvashatod a legérdekesebb híreket egy adott témában is.

Mi az a SZTÁROLD pontszám?

A SZTÁROLD pontozás összegének száma a hír mellett megjelenő szám, amely magába foglalja a Facebook megosztásokat, Tweeteket és a SZTÁROLÁS-okat. Minél magasabb a szám a hír mellett, annál érdekesebb a hír az emberek szerint.

Híreket sztárolni az alábbi gomb lenyomásával lehet, amely minden cikkoldalon és a lista oldalakon is megtalálható a hírek mellett:

 

SZTÁROLD GOMB

 

 

SZÍNEK ÉS STÍLUS

 

 

IKONOK

 

 

HÍRKERESŐ

 

 

CSATLAKOZZ

 

 

FUNKCIÓK

 

 

CSATORNÁK 

 

 

TULAJDONOSOK

 

 

HÍRPORTÁLOK

 

 

HIRDETŐK

 

 

SAJTÓSZOBA

 

 

TÖRTÉNET

 

 

KAPCSOLAT 

 

© 2012

Ajánld ismerősödnek! A legtöbbet sztárolt hírek az elmúlt hónapokban Segédszínek be/kikapcsolása Hírcsatornák újraaktiválása Tetejére