A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak december 8-án. Pórul járt egy 19 éves kárpátaljai fiú az ukrán-magyar határon, egy autót és két holttestet találtak a folyóban a búvárok, Oniscsenko Porosenkót kompromittáló felvételekkel rendelkezhet, újabb csempészkísérletet akadályoztak meg Haranglábnál.

Tegnapi hírösszefoglaló: Egy autót és két holttestet találtak a folyóban a búvárok Pórul járt egy 19 éves kárpátaljai fiú az ukrán-magyar határon

A vámellenőrzés során egy Hyundai márkájú gépkocsiban csempészárura bukkantak. A 19 éves sofőr az autó műszerfala mögé 340 csomag különböző márkájú cigarettát rejtett el.

Egy autót és két holttestet találtak a folyóban a búvárok (Videó)

Az ukrajnai Herszonban december 6-án a rendőrök a búvárokkal együttműködve a folyó medrében egy Daewoo márkájú gépkocsit fedezte fel. Az autóban egy női és egy férfi holttestet is találtak.

Oniscsenko Porosenkót kompromittáló felvételekkel rendelkezhet

A szökésben lévő Olek­szandr Oniscsenko parlamenti képviselő több Petro Porosenko ukrán elnököt és környezetét kompromittáló felvétellel rendelkezhet – jelentette a Dzerkalo Tizsnya (DT) hetilap.

Újabb csempészkísérletet akadályoztak meg Haranglábnál

Az Ukrán Állami Határszolgálat továbbra is szorosan együttműködik az európai hatóságokkal azért, hogy megakadályozzák az államhatáron történő illegális tevékenységeket.

Ebben világelső Ukrajna

Ukrajna az első helyet foglalja el azon a listán, melyen azok az országok szerepelnek, ahol a lakásárak csökkenése figyelhető meg, ami azt jelenti, hogy a harmadik negyedév végére 9,9 százalékkal lettek olcsóbbak az ingatlanok.

Ukrajnában egyre ijesztőbb méreteket ölt a bűnözés

Sokkolta a közvéleményt a Kijev melletti rendőrök közötti fatális mészárlás, ami az első hírekkel ellentétben mégsem öt, hanem hat egyenruhás életébe került. Miközben egy bűnbandára vadásztak, saját magukat csalták kelepcébe. A témánál maradva: Ukrajnában egyre ijesztőbb méreteket ölt a bűnözés.

Magánrepülőt adna Ukrajna Donald Trumpnak

Az Antonov elnevezésű állami vállalat az újonnan megválasztott amerikai elnöknek, Donald Trumpnak azt ajánlotta, hogy a Boeing Air Force One típusú repülőgép helyett használja az ukrán társaság által gyártott légi járművet elnöki gépként – írta az Antonov állami vállalat a Twitter oldalán.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglalóForrás: Kárpátinfo.net Share/Save