A konvektor szerelő a gázzal működtetett rendszert javítja

A gázkonvektorok szakszerű bekötését, cseréjét, javítását csak megfelelő képesítéssel rendelkező személy végezheti el. A zonagaz.hu weboldalon nemcsak információk találhatóak ebben a tematikában, hanem a cég konvektor szerelő munkatársakat is alkalmaz, akik igény esetén a helyszínre kiszállva, a főváros területén a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a szükséges munkálatokat. A konvektor szerelő munkájára és az általa beszerzett, majd telepített alkatrészekre teljes garanciát ad a vállalat.

A szolgáltatás még hétvégén és ünnepnapokon is kérhető, amennyiben olyan jellegű a meghibásodás, aminek az elhárítása nem várhat. A javítások mellett, elvégzik a szerelők a fűtésszezonra való felkészítést, a rendszer teljes felülvizsgálatát, jegyzőkönyvet állítanak ki az állapotfelmérés eredményéről, ellenőrzik a csatlakozókat, műszeres gázszivárgás és szénmonoxidszint-mérést végeznek, továbbá ellenőrzik a füstgáz biztonságos elvezetését. A konvektor szerelő minden esetben a lehető leggyorsabban elvégzi a szükséges munkafolyamatokat.

A fűtés rendszer átmosása megoldja a lerakódásokkal kapcsolatos problémákat

Amennyiben bármi gond jelentkezne a központi rendszereknél, nem kell mindjárt nagy meghibásodásra gondolni, lehetséges, hogy egyszerűen gépi vegyszeres tisztításra van szükség. A fűtés rendszer átmosása időnként aktuális, ugyanis a rendszeres használat és a kezeletlen fűtővíz következtében gyakori a lerakódott szennyeződés megjelenése. Ilyenkor el kell távolítani a vízkövet, a fűtési iszapot és a vasoxid üledéket. Otthoni módszerekkel ez nem végezhető el. Ajánlott a zonagaz.hu weboldalt üzemeltető vállalathoz fordulni.

A cég munkatársai szakértő módon hajtják végre a fűtés rendszer átmosása mellett, a fűtési víz kezelését, a rendszer védelmét és rekonstrukcióját, ezáltal elérhető a teljes rendszerhatékonyság. A hőleadás csökkenésekor már aktuális a fűtés rendszer átmosása folyamat elvégzése, de újonnan kialakított fűtéshálózatnál is, mivel a gyártás során rozsdagátló emulziók és más fémes eredetű anyagok maradnak az elemekben, amelyek károsíthatják működés közben az alkatrészeket.