A széndioxid fürdő előnyei az otthonunk kényelmében

Aki különleges és hatékony terápiát keres elnehezült, keringési problémákat jelző végtagjaira, látogasson el a Fumara webshopjába! A széndioxid fürdő serkenti a vérkeringést, ebből adódóan pedig enyhül, illetve rendszeres kezelés esetén meg is szűnik a terhelésre jelentkező, végtagot érintő fájdalom. A hosszabb sétákat is gond nélkül élvezhetjük, nem kell többé a görcsös hasogatások miatt meg-megállni néhány méter megtétele után. A lábakon keletkező, nehezen gyógyuló fekélyek is javulásnak indulnak a széndioxid fürdő hatására, ami napjainkban az egyik leghatásosabb természetes kezelés.

Idáig hosszú kilométereket kellett utaznia az ország másik pontján élőnek, ha részesülni kívánt a mátraderecskei mofetta gyógyító erejében. A terápia azonban ma már teljes mértékben megvalósulhat az otthonunk meghitt kényelmében, ahol a forradalmi pezsgőkristályok biztosítják a fürdő gyógyhatású élményét. Egy hosszú munkanapot követően regenerálja az elnehezült lábakat és segít a pihenésben.

Fekély gyógyítása gyöngyöző lábfürdővel

A mofetta jótékony ereje egyszerűen megvalósulhat, csupán a Fumara termékére, egy magasabb falú edényre és 10 liter langyos vízre van szükségünk. A fekély gyógyítása érdekében, rendszeresen pihentessük a lábainkat a metakovasavval és gyógynövényekkel dúsított gyógygázfürdőben! Fontos, hogy a vízszint legalább a lábszárunk közepéig érjen. Először az 1-es számmal, majd a 2-es számmal jelzett tasakot öntsük hozzá a langyos vízhez.

Várjunk 5 percet, hogy a természetes anyagok reakcióba léphessenek egymással, ennek nyomait a víz felszínén láthatjuk majd pezsgő buborékok formájában. Helyezzük a fekély gyógyítása érdekében az érintett testrészt a fürdőbe és pihentessük 15-20 percen keresztül. Enyhén mozgassuk közben a lábainkat és hamarosan melegséget, enyhén csipkedő érzést tapasztalunk, a bőrünk pedig kipirosodik. Ezek a tényezők jelzik, hogy elkezdődött a fekély gyógyítása. A finoman erős jelleg elmúltával megmarad a kellemes, meleg érzet. Pihenjünk és élvezzük ki a gyógyító erejét!