A webshop garantálja a munkacipő minőségét

Amennyiben a munkahelyéből kifolyólag sokat kell talpon lennie, akkor rendkívül fontos, hogy az Ön által viselt cipő kényelmes legyen. Egy kiváló munkacipő bizonyos munkavédelmi előírásoknak is tökéletesen megfelel. A grandis.hu internetes áruházban árusított összes munkacipő eleget tesz a minőségi és a biztonsági szempontoknak egyaránt.

Az oldalon az egyik leginkább felkapott márka a Diadora, ami korábban elsősorban sportcipők gyártásával foglalkozott, ám remekül sikerült betörniük a munkavédelmi lábbelik piacára is. Egy átlagos munkacipőnek könnyűnek, hajlékonynak és légzés-aktívnak kell lennie. Ezekhez az alaptulajdonságokhoz jöhetnek még olyan speciális extrák, mint a kopásálló és csúszásmentes talp, a fémmel erősített cipőorr, esetleg valamilyen mértékű hő- és tűzálló jelleg.

A honlapon a legtöbb munkacipőre igen tekintélyes, néhol 50 százalékot is meghaladó kedvezményekre lehet találni. Ha az érdeklődő rákattint egy termékre, megláthatja, hogy az adott akció milyen időpontig érvényes. Most még a legtöbb cégnél holtszezon van, így érdemes ilyenkor megkezdeni a felkészülést, még a nagyüzemi termelések megélénkülése előtt.

A sokféle munkacipőt forgalmazó cég 24 órás kiszállítási és elégedetlenség esetén 100 százalékos, 30 napos pénz visszafizetési garanciát szavatol a vevőinek, ráadásul, ha 20 ezer Ft értéket meghaladó összegben vásárol valaki munkacipőt vagy bármilyen más munkavédelmi ruházatot, akkor ajándék kiegészítő is jár a megrendelés mellé. A rendelést a honlapon keresztül igazán egyszerű kivitelezni. Néhány kattintás és pár kötelezően megadandó adat szükséges a véglegesítéshez. Minden más az eladó felelőssége.