A Xiaomi telefon megéri az árát

Míg Európában a mobiltelefon gyártók nem tudták elérni azt, hogy egy okostelefon gyors és minőségi legyen, de az ára a legalacsonyabb maradjon, addig a Xiaomi kínai vállalat készülékei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és folyamatosan teret hódítanak Európában és az USA-ban. A Xiaomi telefon a hasonló kategóriába tartozó modellek bármelyikét lepipálja, hiszen olcsón kapható meg minden olyan funkció, amit a többi gyártó olykor dupla áron kínál.

A Xiaomi telefon ráadásul kényelmes, dizájnos külsővel rendelkezik, vonzza a szemet és mind nők, mind férfiak kezében jól áll. Az Mi, Pocophone és Redmi szériája árnyalt adottságokkal dobja fel a márkát és széles ügyfélréteget képes bevonzani, a különböző árkategóriának köszönhetően. Az oldalunkon keresztül megrendelhető Xiaomi telefon modellek kártyafüggetlenek. Nem köteles különféle telefonszolgáltatók akcióival és megszorításaival élnie. Bármilyen szolgáltató kártyáját bele tudja helyezni. Ami nagyon fontos és kiemelendő a Xiaomi telefonnal kapcsolatban, hogy ez a márka 8 magos Qualcomm processzorral rendelkezik, erőssége vetekedik a számítógépekével.

Kamerája sok megapixel, így éles, aprólékos képeket képes készíteni. Persze nem vethető össze egy csúcsminőségű digitális fényképezőgép eredményességével, de az árhoz képest magasban szárnyal így is az, amit kínál a felhasználójának. A kínai gyártmányú telefonok eleve 8.1-es Androiddal jönnek ki a gyártósorról. Van saját MIUI 9.6 operációs rendszere is, ez meg startból hozza magával a szükséges alapprogramokat. A memóriát tekintve, az iPhone készülékekkel szemben, a Xiaomi telefon modelljei bővíthetőek.