Ahány fűtőrendszer, és ahány kazánfajta, annyiféle szaktudás

Ti is sok olyan dolog javíttatásán vagy cseréjén spóroltatok a kialakult válság elmúlt évei alatt, amik emiatt fel is mondták a szolgálatot? Vagy csak azt hittétek, hogy elromlott és mostanra menthetetlen? Én emiatt kezdtem kutakodni a neten olyasmi után, mint „mika kazán szerelő”. És kiderült, hogy nálunk még menthető a dolog…

Mert így aztán keresés közben beleütköztem a vizgazfutesszerelo24.hu-ba, ahol arra lettem figyelmes, hogy szinte minden, nevükben említett területen belül szinte mindenféle dologról írnak, és kifejtik, hogy azzal a dologgal ők miért foglalkoznak szívesen akkor is, ha más szerelő hallani sem akar róla.

Ezt a speciális szaktudáshalmozást pedig úgy kamatoztatják, hogy SOS szituációkban is vállalják a kiérkezést, mindenhez vélhetően fognak érteni, szóval nem csak gyorsaságban, hanem hatékonyságban is kiemelkedők. És tényleg elmondható róluk: a csatornától a radiátorig, a wc-lefolyótól a Mika kazánokig mindent megcsinálnak, meglehetős sürgősséggel is. Azért teszek be ide egy linket: mika kazán szerelő, hogy lássátok milyen alaposak akár csak egyetlen terület bemutatásával is, pedig igencsak széles a látóterük mindenben.

Láthatjátok, még egy általánosabb ismertetőt is kapunk a Mika kazánokról olyanoktól, akik annyira ismerik A-tól Z-ig a saját szakterületeiket, hogy minden ilyesmiről tudnak nekünk hosszan mesélni.

És ennek az alapja 30 év szakmai- és munkatapasztalat. Nem csak azt hangsúlyozzák az erényeik között felsorolva, hogy ők nem csak hétfőn reggel, munkakezdéstől veszik fel a telefont, hanem bármikor (hisz a baj sokszor nem munkaidőben jön), és nem csak azzal tűnnek ki, hogy kiérni is hamar fognak vélhetőleg, ha beütni készül a katasztrófa. Budapesten és Pest megyében, a Hibabejelentés gombra kattintva bárki számára is hívhatók, és a bárki itt tényleg BÁRKIT jelent! Szintén az általános tájékoztatás kedvéért egyfajta márkalistát is közzétesznek ezen főoldal alján (ahol az iménti gombbal riasztani is lehet őket) azokról a dolgokról, amiket gyakorta, előszeretettel javítanak. És ezekről akkor is elolvashatjuk náluk, hogy mifélék, mit kell róluk tudni, ha ilyenünk van, de még nem is jár az életciklusa végén, vagy az elromlás közelében. Viszont így tájékozódhatunk róla, hogy mik a gyengeségei, mire kell odafigyelni, hogy tovább életben tartsuk, szóval igazi sokoldalúsággal találkozhatunk a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon, az általuk jegyzett területeket illetően.

Ily módon tudhatjuk meg a Mika kazánokról például, hogy kell hozzájuk egy külön melegvíztároló-egység, nagy mennyiségű melegvíz átmozgatására nem képesek stb. Sokan elutasítják az ilyen, szokatlan megoldásoknak köszönhetően a javításukat, de nem igaz ez a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, akik tényleg értenek mindenhez annyira, hogy ne futamodjanak meg. Még akkor sem, ha már nagyobb a baj! Mindenhez értenek! És mindig gyorsan ráérnek!