Alacsony split klíma ár, maximális teljesítmény

A hazai légkondi piacot már évek óta a split berendezések uralják, ami egyáltalán nem meglepő. Először is a split klíma ár teljesen reális, tudva azt, hogy mennyire hatékonyak és modernek ezek a szerkezetek. Számos előnyüknek köszönhetően igen egyszerűen képesek voltak maguk mögé utasítani a többi légkondi fajtákat.

Világos, hogy a split klíma a főbb szempontokat mérlegelve előnyösebb, jobb befektetést jelent a vásárlóknak, és ez nem csak azon múlik, hogy mennyire alacsony a split klíma ár. Több pozitívumnak is örülni lehet. Rögtön ott van az, hogy hihetetlenül csendesen dolgozik a gép.

Az osztott klímaberendezés az elődeihez képest két részből áll, egy kültéri, illetve egy beltéri egységből. A két tartozékot pedig egy szigetelt rézcső kapcsolja össze. A technológia lényege, hogy a klímát használók egyáltalán nem kell kapcsolatban legyenek a termékek kellemetlen részével, a kültéri egységgel.

Ebben található a kompresszor, ami a klímaberendezések esetében a legnagyobb zajforrás, sőt, ennek a megoldásnak köszönhetően a berendezés működése során felszabaduló hőből sem kerül semmi a hűsölésre vágyókkal egy légtérbe. Bármennyire is komplex és modern a szerkezet, a split klíma ár alacsony. Mindez pedig sokakat arra sarkall, hogy jóval a nagy meleg beállta előtt megvegyék ezt.

Kedvező klíma mosás árak, maradandó eredmény

A klímaberendezéseket tanácsos évente legalább egyszer, a nyári szezon elején, jó alaposan kitakaríttatni. Mivel mostanság a klíma mosás árak reálisak, illetve a várt eredmény nem marad el, semmi oka annak, hogy valaki ezt kihagyja. Kihez érdemes fordulni? Ki segíthet? A Klíma Medical gyors kiszállással vállal klíma tisztítást.

A klíma mosás árak teljesen rendben vannak, ezért egyetlen kliens sem kell tartson attól, hogy ez túlságosan sokba fog kerülni. De mit is garantál a tisztítás? Egyrészt a beltéri egység külső, belső gomba és baktérium mentesítése történik, illetve a hőcserélő is makulátlan lesz, maximálisan fertőtlenítve. Természetesen nem marad el a kivehető légszűrőbetétek tisztítása sem, amire a szakemberek mindig odafigyelnek.