Arckrém mellékhatások nélkül

A mindennapi bőrápolás kifejezetten fontos teendő. Ha ezt elhanyagoljuk, az bizony hamarosan látható jeleket eredményez. Persze minden bőrtípushoz másfajta arckrém ideális és jól kell választanunk, mert csak így érhetünk el puha, hidratált felhámot. Emellett fontos szempont még az életkor és az életvitel is. A natúr készítmények talán a legjobbak, mivel ezeknek nincsenek kellemetlen mellékhatásaik.

Nagyon jó minőségű nappali és éjszakai arckrém fajtákat szerezhetünk be a medinatural.hu webes drogériából, amelyek aktív hatóanyag tartalmuknál fogva biztosítják a bőrnek a megfelelő hidratálást és táplálást. Akik a ráncaikkal küszködnek, a webáruház termékeivel nagyon jól járnak, ugyanis a legtöbb tökéletesen beilleszthető az anti-aging programba. Ugyanakkor az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrűek is megtalálják a nekik való készítményt a Rosacea hidratáló arckrém formájában. A produktum hidratálja, kiválóan nyugtatja és természetes hatóanyagokkal erősíti, regenerálja az érzékeny bőrt.

A teafaolaj felhasználása szerteágazó

Ha illóolajról hallunk, leginkább az illatosítás jut eszünkbe, pedig ezeket a natúr termékeket nagyon sok mindenre fel lehet használni. Például a teafaolaj különösen előnyös bőrgomba elleni készítményekbe. Fertőtlenítő oldatok összetevőjeként ajánlott szájpenészre, fogínygyulladásra, zsíros, pattanásos arcbőrre, körömgomba elleni krémekbe és korpás, problémás fejbőrre. Valljuk be, melyikünknek nincs valamilyen egészségügyi problémája a felsoroltak közül?

Nos, a teafaolaj megoldást jelent valamennyi gondra, de a különféle problémákra különböző módon szükséges alkalmazni. A weboldalon minden információt megtalálunk ezzel kapcsolatban. Ha betartjuk a helyes alkalmazást, akkor rövid időn belül kitűnő eredményeket érhetünk el. Felhasználható horzsolásra, pattanásra, rovarcsípés okozta viszketésre, de ebben az esetben édesmandula bőrápoló olajban kell elkeverni 1-3 csepp teafaolajat, majd ezt a keveréket finoman a bőrbe masszírozni. Ne használjuk vegyszeres készítményeket, ha van természetes alternatíva!