Az elektromos cigi patronokról dióhéjban

Ma már az elektromos cigaretta fogalma bizonyára mindenki számára ismerős, függetlenül attól, hogy fogyasztó, vagy sem. Kéttípusú készüléket lehet megvásárolni a piacon: az egyhasználatos, valamint az újratölthető változatot. Ezen a két típuson belül nagyon sok modell és márka közül lehet választani. A rendszeres fogyasztók inkább az újratölthető változatokat kedvelik, amelyek nagyon jól helyettesítik a hagyományos cigarettát. De lássuk, hogy miből is áll ez a kis készülék? Két fő alkotóelemét lehet elkülöníteni, az akkumulátort és az elektromos cigi patronokat. Az akkumulátor nagyon meghatározó a fogyasztó döntésében, hiszen hatással van az e-cigi méretére, kapacitására, intenzitására egyaránt.

A fogyasztók általában kísérletezéssel találják meg a számukra ideális modellt. Személyes preferencia kérdése az, hogy valaki a kisméretű, kinézetre a hagyományos cigarettára emlékeztető modellre, vagy inkább egy nagyobb, feltűnőbb modellre teszi le a voksát. Az viszont biztos, hogy nem a legolcsóbb változatok biztosítják hosszútávon a jó felhasználói élményt, és ezáltal, akár a dohánymentes életet.

Az e-cigi másik fontos eleme a patron. Az elektromos cigi patronok az e-folyadékot tárolják, nagyon sokféle aromában kaphatók. Főként kezdő fogyasztók számára ajánlatos egy olyan csomag megvásárlása, amely lehetőséget biztosít a különféle aromák kipróbálására. Vannak utántölthető és egyhasználatos elektromos cigi patronok is, változó, hogy kinek mi felel meg. Az egyhasználatos elektromos cigi patronok könnyen cserélhetők, alkalmasak a kísérletezésre, általában többféle ízben és intenzitásban kaphatók. Amennyiben szeretne e-cigire váltani, és megvásárol egy kezdő csomagot, nincs más választása, mint az elektromos cigi patront rácsavarni a feltöltött készülékre, és már lehet is kezdeni a kísérletezést.