Készülj fel a teliholdra: így hat rád a horoszkópod szerint!

Teliholdról akkor beszélünk, ha a Föld a Nap és a Hold között helyezkedik el. Ezeken az éjjeleken a Hold felénk eső teljes féltekéje világít. Pontosabban a teljes félteke felületéről ránk vetíti a Nap ráeső sugarait. Ma már a legkeményebb vaskalapot viselő tudósok is elismerik: a Nap mellett a Hold energiái is jelentősen hatnak ránk. Hogyan és milyen mértékben, nehéz egyöntetűen igazolni. Nem csoda, hiszen legalább minden 12. ember más csillagjegyben született; s akkor az aszcendeseket még nem is említettük! Általánosan annyi megállapítható: a növekvő Hold gyarapodást, izgalmakat, a fogyó Hold csökkenő enregiaszintet, megnyugvást hoz. Az EZO TV-vel utánajártunk, melyik csillagjegyre hogyan hat a misztikus Telihold!

KOS

Teliholdkor duzzad az energiától, melyet kiválóan hasznosít. Teljes erőbedobással dolgozik, 200%-osan teljesít. Ilyenkor különösen jól esik az elismerés.

BIKA

A nyugodt természetű Bika kedélyeit is megzavarja a Telihold energiatöltete. Érdemes ezt az időszakot önértékelésre, számvetésre fordítani. Ezekben a napokban ugyanis kritikusabbak és szókimondóak vagyunk magunkkal szemben is.

IKREK

A változatosság iránti vágya a tetőpontjára hág! Még az egyébként érdektelen dolgokban is, ha azok csak minimális mértékben, de újszerűek, örömét leli.

RÁK

Ezen csillagjegy szülöttei a legérzékenyebbek a holdfázisokra, mivel a Rák jegy bolygója a Hold. Telihold idején fellépő holdkórosságra is ezen vízjegyben születettek a hajlamosabbak.

Telihold idején felerősödnek alaptulajdonságaink. Így az eleve család- és barátközpontú Rákok ilyenkor képesek még több törődést és szeretetet adni.

OROSZLÁN

A 12 csillagjegy legerőteljesebb képviselőjének tulajdonságai is még tudnak fokozódni Telihold idején. Azonban nem csak elszántsága, de érzékenyebb oldala is megerősítést kap. Nagyszerű időszak ez az ismerkedésre és a gőzkiengedésre az Oroszlánok számára.

SZŰZ

A rendszerető Szűz terveit megzavarhatja a Telihold. Szerencsére ebben az időszakban új erőre kap a problémamegoldó képessége is. Érdemes ilyenkor elővenni az egyébként félretolt feladatokat.

MÉRLEG

Harmónia és egyensúly iránti vágya Telihold idején felfokozódik. Békülni és békíteni is szeretne. Ezekben a napokban tegye meg ezt bátran! Az Égiek hozzásegítik a sikerességhez!

SKORPIÓ

A titokzatos, távolságtartó Skorpió oldottabbá válik a Telihold fényében. Megnő az igénye a társaságra, befogadóbbá válik mások érzéseit illetően. Továbbá önmaga is megnyílik. A Skorpióknak érdemes Telihold idejére időzíteni a lelki kitárulkozást.

NYILAS

A remény képviselője Telihold idején még rendíthetetlenebb. Bizakodó, motiváló energiái környezetére is hasonlóan hatnak, ami miatt barátai még inkább keresik társaságát.

BAK

A maximalista Bak Telihold idejére kellemesen elfárad. Ekkor kicsit megnyugszik, és takarék lángon ég tovább a barátok nagy örömére.

VÍZÖNTŐ

A reformer csillagjegy mindig az alternatív utakat keresi. Telihold idején érdemes kis szünetet hagyni, s befogadni a környezetből érkező visszajelzéseket.

HALAK

A legérzékenyebb jegy a 12 közül. Empátiája Telihold idején teljesedik ki. Ezzel egyidőben pedig önmaga érzékenysége is fokozódik, ezért az ekkor kapott kritikákból érdemes gyököt vonni.

Az imént olvasottak mellett érdemes számolni azzal is, hogy a Hold pontosan melyik jegyben jár Telihold idején. Ha van holdnaptárunk ezt könnyen nyomonkövethetjük cselekedeteink, fáradozásaink sikerének biztosítása végett.

A holdállás, ezen túlmenően, a születésünkkor döntően meghatározta belső tulajdonságainkat. A pontos önismeret érdekében érdemes utánajárni, hogy a születési nap szerinti állatövi jegy, és a születés órája által meghatározott aszcendens mellett, mi a holdjegyünk! Vagyis, születésünkkor melyik jegyben járt a Hold.

A Hold hűséges kísérőnk. Megbízhatunk benne, de titka lesz előttünk mindig. Amit azonban eddig elárult nekünk, azokat hasznosítsuk bátran! Bővebb információért látogasson el az EZO TV oldalára.