Kincset ér egy jól működő online éttermi program

Minden vendéglátó egység tulajdonosa és vezetője tudja, hogy mennyire nehéz minden eseményt végig követni egy étteremben, főleg ha nincs jelen. Hogy ennek mi a veszélye? Sajnos sok alkalmazott nincs megelégedve fizetésével és nem érzi magát megbecsülve. Ennek következményeként pedig szeretik magukat valami módon kárpótolni. Ennek egyik módja a lopás, persze suttyomban, alattomos módon, táskában az alapanyagot kicsempészve. Hiszen ki tudja végig követni egy forgalmas nap után, hogy mennyi liszt, cukor és só fogyott, másról nem is beszélve… Hát a neuwebDESK online éttermi program! Ez az éttermi rendszer úgy le lefejlesztve, hogy az elkészült ételeket mennyiségét számolja egyesével, de a hozzájuk elhasznált alapanyag mennyisége is számon van tartva. Tehát a neuwebDESK online éttermi program végig követi, hogy egy bécsi szelet hasáb burgonyával mennyi alapanyag felhasználásával készül el. Ezáltal pontosan nyomon lehet követni ebben az éttermi rendszerben, hogy a nap végén mennyi alapanyag fogyott. Tehát a lopás is ki van zárva! Nem kell se az üzletvezetőnek, se a tulajdonosnak 0-24 órában az étteremben lennie és figyelnie. Ez az online éttermi program mindent számon tart és nap végén standolva, kiderül, miből mennyi fogyott és mennyi maradt. Hát nem nagyszerű?! Nincs is ennél jobb éttermi rendszer!