Külföldi vagy belföldi út? A 20bet megmondja!

Minden nyáron felmerül a kérdés, ahogyan a nyaralások időszaka berobban, hogy hová menjünk. Maradjunk itthon vagy menjünk külföldre? Nos, idén az én és a családom sorsáról nem más döntött, mint a 20bet. De hogy hogyan is volt ez lehetséges?
A történetem ott kezdődik, hogy néhány évvel ezelőtt felfedeztem a 20bet szórakozási lehetőségeit, és azóta is nagy szerelmese vagyok. Így juthattunk el odáig, hogy már a nyaralási szokásaimról is ez döntsön. Persze, nem kell itt valójában semmi rosszra gondolni, hiszen végülis egy egész kis happy end történetről van szó.

Messze vitt a 20bet minket

Sosem szokott különösebben szerencsém lenni, de éppen a nyaralásunkat terveztük a családdal, amikor beütött a szerencse, ez pedig teljes mértékben felforgatta a korábbi, visszafogott elképzeléseinket. Nem azért, mert nem tehettük volna meg, egyszerűen csak szerettünk volna visszafogottabbak lenni, ezért volt az a tervünk, hogy legfeljebb 150 kilométernyi távolságra megyünk, és lehetőleg belföldön maradunk.
Amikor azonban a 20bet jó hírrel jelentkezett a telefonomon keresztül, öt percembe sem tellett, hogy eldöntsem, mindent tervet meghiúsítok, és bizony az utolsó percekben megváltoztattuk a terveinket, és néhány nappal később már a festői szépségű olasz tengerparton találtuk magunkat.

Nem kifejezetten anyagilag támogatta ezt a kiruccanást a 20bet, hanem inkább kedvileg, ha lehet ilyet mondani. Valamelyest hirtelen felindulásból is született a döntés, viszont egy percig sem bántam, azután sem, hogy miután hazaértünk, két hétig krumplilevesen éltünk.
A viccet félretéve ebből a nyári élményből arra a következtetésre jutottam, hogy nem éri meg mindig olyan szigorúnak lenni saját magunkkal szemben, hiszen az élmények mindig sokkal többet fognak érni, mint a bankban kuporgatott összegek.