Mancs őrjárat pizsama az édesebb álmokért

Amikor alvásra kerül a sor a gyerkőcöknél, az rendszerint igen sarkalatos pontja a napnak, függetlenül attól, hogy napközbeni pihenésről vagy este lámpaoltásról van szó. Éppen ezért fontos, hogy olyan pizsamát válasszunk számukra, amelybe szívesen bújnak bele. Ha a Mancs őrjárat tagjaival hajthatja álomra a fejét, akkor nem kérdés, hogy jobb programnak tűnik majd az alvás is a kicsik számára.

Mancs őrjárat pizsamákban minden izgalmasabb

Nem véletlen, hogy olyan sok gyerkőc rajong ezekért a szereplőkért. Hiszen Chase, a kiváló nyomkövető elszántsága, Marshall magabiztossága és szakértelme és Sky bátorsága nagyon sokat ad a gyermekek számára a mindennapok során Ha pedig az ágyba is magukkal vihetik őket, többé nem kell aggódniuk ha esetleg félnek a sötétben, hiszen ott lesznek velük a védelmező kutyusok.

Fontos a minőségi anyag

Azért nagyon lényeges a megfelelő alapanyag, mert ha olyat választunk, amely nem engedi lélegezni a bőrét és kényelmetlen a viselése, akkor biztosan nem veszi majd fel szívesen esténként. Nem beszélve arról, hogy nem is túl egészséges, ha megizzad álmában a picur. Így érdemes olyat választani, amelynek fő alapanyaga valamilyen természetes anyag, például a pamut.

Overál vagy kétrészes

A Lyamar webáruház kínálatában a pizsama overálok mellett a klasszikus kétrészesek is helyet kapnak, így mindenki kiválaszthatja a csemetéje számára leginkább megfelelőt. Ha kezeslábas azoknak a gyerkőcöknek különösen jó választás, akik gyakran kitakaróznak éjjel, hiszen ez a viselet akkor is védi a hátukat, ha éppen nincs rajtuk a takaró. Ráadásul cipzárral ellátva könnyen kezelhető és évszakoknak megfelelően pamut és polár verzióban is rendelhető. Vannak, akik a klasszikus kétrészes típusa esküsznek, ez is komfortos viselet a jól szabott felső résszel és a gumis derekú nadrággal. Ráadásul a felsőt és a nadrágot a nagyobbak hamar megtanulják egyedül is felvenni, ezáltal pedig nagy fokú önállóságra tehetnek szert e téren.