Rendezvények Cottage hangulatban

Mindegy, hogy céges, vagy családi rendezvényről van-e szó. Kis- és nagy csoportok számára, baráti és céges összejövetelekhez, esküvőkhöz egyaránt ideális rendezvényhelyszín Debrecen közelében a Zsindelyes Cottage.

A Cottage egy rendkívül barátságos hangulatú kis birtok Debrecen és Nyíregyháza szomszédságában.
A birtokon egy tágas, elegáns mégis kedves megjelenésű rendezvényhelyszín várja a vendégeket. A terem rendkívül jólfelszerelt, minden technikai feltétel biztosított benne a sikeres konferenciákhoz, céges rendezvényekhez, esküvőkhöz. (Vetítővászon, projektor, hangosítás, stb.)

Rendezvényeinket mesterszakácsaink teszik igazán emlékezetessé: gasztronómiánk ugyanis egyedülálló a környéken. Nálunk nem az unalmas rántott szelet és rizs kombinációt fogjátok az asztalokon látni, hanem különleges igényességgel elkészített műremekeket, melyek igazi kulináris élvezetet nyújtanak majd.

A Cottage-ban emellett a rendezvények keretében megkóstolhatjátok a legkülönlegesebb Zsindelyes pálinkákat, melyekből esküvő esetén akár köszönőajándékot is készíthettek, vagy kérhetitek céges ajándék gyanánt is.

Abban az esetben, ha a rendezvényeteket szívesen fűszereznétek meg egy kis plusz programmal, pálinkatúrán is részt vehettek. A Cottage ugyanis a Zsindelyes Pálinkafőzde turisztikai szolgáltatója. Így pálinkatúránk keretében nem csak ízletes pálinkáinkat kóstolhatjátok végig, hanem egyben megismerkedhettek a pálinkafőzés hagyományával, a kóstolás kultúrájával is.

A Cottage a rendezvényhelyszín és gasztronómia mellett szálláslehetőséggel is rendelkezésetekre áll. Így érkezhettek hozzánk az ország bármely pontjáról. Szálláshelyül stílusosan berendezett, igényes asztalosmunkával készített bútorokkal ellátott házikóink szolgálnak majd.

Érkezz hozzánk munkatársaiddal, barátaiddal, vagy kedves családoddal, a Cottage-ban mindig nagy szeretettel látunk!