SDS fúrószár a profik ajánlásával

Könnyű elveszni a különböző szerszámgépeket vagy azok tartozékait jellemző jelölések és rövidítések világában. Például, ha SDS fúrószár feliratot látunk, akkor azt kell tudnunk, hogy egy igazi bontó nagyágyúval állunk szemben. A legtöbbször az interneten böngészünk szerszámot keresve, de a képek bizony megtévesztőek lehetnek. Szinte szakértőnek kell lenni ebben a témakörben ahhoz, hogy pontosan azt rendeljük, amire szükségünk van. Honlapunkon igyekszünk a legpontosabb leírással segíteni ügyfeleinket.

A vásárló SDS fúrószár után kutat, ha betonhoz vagy hasonlóan kemény munkához és egy vérbeli bontókalapácshoz keres tartozékot. Itt az SDS azt a szerszámbefogó tokmányrendszert jelöli, ami erre a kemény munkára képessé teszi a szerszámgépet. Az sem mindegy, hogy SDS Max vagy SDS Plus befogású géphez csatlakoztatható a fúrószár. Az oldalunkon található összes SDS fúrószár Bosch termék, a név pedig garancia a minőségre. A hosszú élettartamú, finomszemcsés kiegészítőket a profik is dicsérik.

Dremel tartozékok a sokoldalú alkotóknak

Ha finom és aprólékos megmunkálásról van szó és ezt komoly szándékkal végeznénk, egyetlen szerszámgép gyártó neve ugrik be. Ez a Dremel! Persze az elengedhetetlen társak a Dremel tartozékok. Ebben az esetben tehát nem falvésésre gondolunk, bár ki tudja mire lehet képes egy ilyen nagyteljesítményű motorral szerelt mikrogép? De ne ezzel próbálkozzunk, hacsak nem ragadunk le a gravírozás szintjén, amit ezzel a géppel és a kiváló Dremel tartozékok egyikével biztosan meg tudunk csinálni.

Inkább finom kézműves munkák, fa, gipsz, porcelán, üveg, bőr és más anyagok megmunkálásához használható a legsokoldalúbban ez a multifunkciós gép, ami egy hobbi barkácsműhely nélkülözhetetlen eszköze lehet. A készülék természetesen a Dremel tartozékokkal lesz teljes. Ezek segítségével a különféle anyagok véséséhez, gravírozásához, marásához, élezéséhez, köszörüléséhez, tisztításához, polírozásához, vágásához és csiszolásához minden feltétel adott. Üzletünkben ez multifunkciós gép és tartozékainak több típusa is kapható.