Segít a KáCsa Audio a Jack kábel megvételekor

Ha valaki egy új Jack vezetéket szeretne venni a fülhallgatójába, akkor megéri kikérni a szakemberek véleményét. A Jack kábel kiválasztásában maradéktalanul rendelkezésre áll a KáCsa Audio csapata. De miért is van szükség hozzáértői segítségre? Valóban annyira nehéz megtalálni a profi kábelt tapasztalat nélkül?

Nos, a gond azzal van itt, hogy hiába rendelkezik sok füles 3,5 mm-es Jack aljazzal, megeshet, hogy az egyedi méretű mélyedések miatt nem fér bele bármilyen fajta csatlakozó. Abban az esetben, ha a tulaj fülhallgatóján sajátos aljzat van, akkor javasolt megtekinteni a fent említett shop Jack kábel felhozatalát, ahol biztos megtalálható az egyedi méret.

Ha valakinek pedig gondja adódna a kereséssel, nyugodtan felveheti a kapcsolatot a cég szakembereivel, akik akár a szereléssel is segítenek. Mire kell figyelni a beszerzéskor? A Jack kábel vásárlás esetén ugyanazok a szabályok érvényesek, mint bármilyen analóg összekötő esetében. Tehát minden egyes apró részlet a megrendelő igényeitől függ.

Ha például csak az autórádión lévő Jack aljzathoz szeretné a telefonját csatlakoztatni, arra a párszáz forintos KCB széria is kiváló választás. Ha nagyobb teljesítményre képes stúdió technika vagy hifi készülékek összekötéséhez kell a Jack kábel, akkor megéri a prémium minőséget képviselő termékeknek esélyt adni.

Jack hosszabbító: a fejhallgatók legfőbb hibái

Sokan tapasztalták már meg, hogy mennyire elvette a kedvüket a zenehallgatástól vagy épp egy internetes céges megbeszéléstől, hogy a megtört kábel miatt szinte semmit sem lehetett hallani. Sajnos az olcsó, filléres Jack hosszabbító vezeték volt a hibás ekkor, ami hamar felmondja a szolgálatot, megtörik, repedezni kezd, ezért semmiképp sem mondható megbízhatónak.

A cérnavékony, sérülékeny, árnyékolással nem rendelkező Jack hosszabbító a legrosszabb választás akkor, amikor a megbízhatóságra vágyik az ember ilyen értelemben. A gyenge színvonalú termékek végződése a legtöbb esetben  fröccsöntött műanyag házas. Az ilyen vezetékek belseje mindennapos használat esetén a gyakori feltekeréstől, feszüléstől és hajlítástól könnyebben megsérül.