Szuper pólók lánybúcsúra

Miért is szoktam írni, naplót vezetni? Először is nagyon jól kitisztítja a fejemet. Bár a szerelmem nagy grafomán, nekem nem jön be a kézzel írás ilyen mennyiségben, így én mindig a laptopomon gépelek. Persze vannak olyan kutatások, amik azt mondják, a kézzel írás hatását semmi nem pótolja, de a nyeszlett kis ujjaim sajnos elég gyorsan elgémberednek, úgyhogy a magam részéről nem erőltetem a dolgot. Azt vettem észre, hogy azóta az emlékeim is sokkal jobban megmaradnak a fejemben, hogy lejegyzem őket. De nyilván évek távlatából nagyon jól esik bizonyos történéseket újraolvasni. Szóval sok szempontból hasznos a naplózás! Nincs olyan dolog, amit valakinek ne tudnék elmesélni, de akkor is jó kiadni magamból ilyen formában.

Mi nem hiányozhat egy lánybúcsúról? Hát a lánybúcsú pólók! Ez most onnan jutott eszembe, hogy a tavalyi fotóimat görgettem, ahol unokatesóm lánybúcsúján fényképezkedtünk a lánybúcsú pólókban. Nagyon jó kis buli volt, és a lánybúcsú pólókat is imádta mindenki – büszke is voltam rá, a tesóival mi intéztük mindet a LOLmarktnál, nekem ők a kedvenc, online elérhető shopom ilyen célra. Már többször rendeltem tőlük feltűnő grafikával ellátott tote baget is, mert imádom az ilyen kiegészítőket. Szóval szerintem a lehető legjobb helyen jársz, ha lánybúcsú pólókra, legénybúcsús cuccokra vagy egyebekre vadászol. Páros cuccok is elérhetőek, és korosztálytól, nemtől függetlenül szinte bármilyen alkalomra találhatsz valami egyedi és mókás meglepetést! Nem csak pólót természetesen, de szerintem azok fedik le a kínálat legnagyobb részét, és a könnyebb eligazodás érdekében kategóriákra is vannak osztva. A szín- és a méretskálájuk is széles a különböző grafikák tárháza mellett, így a variációk száma – ha nem is végtelen – elég nagy.

További előnyük, hogy nagyon gyorsan készítik össze a rendelést és küldik ki nekünk, így hosszan várakoznunk sem kell addig, hogy felavassuk a kiválasztott darabokat. Lehetséges náluk ajándékcsomagolás rendelése is, így még szebb köntösbe öltöztethetjük meglepetésünket. Ha valami jópofa és személyre szabott, de mégis hasznos ajándékot szeretnél adni, akkor ne keress tovább: irány a LOLmarkt online áruháza! Meglátod, hogy milyen egyszerű a megrendelés folyamata, és ha tüzetesen átvizsgálod a mérettáblázatot, nem tudsz hibázni! Ha mégsem lett jó a méret, akkor 14 napon belül orvosolják a helyzetet a LOLmarktnál – szerintem érdemes csekkolni a weboldalukat!