Tavasz és házeladások – ne felejtsd el az energetikai tanúsítványt!

Ugyan való igaz, hogy még tél van, de azért már egészen jól megfigyelhető, hogy egyre többet és egyre erősebben süt a Nap – és szerintem ennek többnyire örülnek az emberek, köztük én is! A nyárral soha nem voltam kibékülve, őszintén szólva szerintem nem is leszek soha – nem igazán bírom azt az őrült meleget -, de a tavaszt már nagyon szeretem, az ősz mellett a kedvenc évszakom, hiszen sokkal naposabb az idő, nem kell nagykabát, már el lehet menni kirándulni, biciklizni anélkül, hogy balesetveszélyes lenne – és persze nincs téli depresszió sem, márpedig én a rövid téli napokat nem igazán viselem jól, csak egy pléddel, könyvvel és egy bögre kávéval a kezemben… tavasszal én gyakorlatilag újraéledek a hosszú, több hónapon át tartó téli álmomból, szóval nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én borzasztóan várom – merthogy egyébként a munkám is felpörög majd, hiszen ingatlanos végnél dolgozom adminisztratív pozícióban és mindenki tavasszal áll neki költözködni.

A költözés és a lakások eladásának egyik kulcseleme pedig az energetika tanúsítvány kikérése, aminek a kiállítását érdemes megbízható cégekre hagyni. Persze, nyugodtan fel is teheted azt a kérdést is, hogy ilyentájt az én agyam miért éppen az energetika tanúsítványok körül jár, pedig elhiheted, hogy nagyon gyakran bizony ezen múlik egy eladás vagy egy vétel, és nagyon sok helyzet van, amikor gyakorlatilag „tegnapra kellett volna”, szóval létfontosságú, hogy minél hamarabb meglegyen. Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy ezzel nem foglalkoznak a hirdetésnél vagy a házkeresésnél, ilyen helyzetekben például kiemelten javaslom a fent említett céget, hiszen nagyon ügyfélközpontú az ügyfélfogadási- és munkaidejük egyaránt. Egészen pontosan minden hétköznap elérhetőek reggel 8-tól kezdve egészen este 20 óráig, tehát szinte lehetetlen, hogy ne érd el őket.

Az időpont egyeztetésénél már kérnek különböző alapadatokat, hogy minél felkészültebben érkezhessenek ki. Az árlistájuk a fent is írt linken elérhető, így könnyen megnézheted magad is, hogy mennyibe kerül náluk egy ilyen energetika tanúsítvány igénylése. Mivel országos szinten működő hálózatról beszélünk, szerencsére nem kell amiatt sem aggódnod, hogy esetleg éppen Hozzád ne tudnának kimenni, vagy, hogy irreálisan magas költségekkel járna: egyedül akkor kell kiszállási díjat fizetni, hogyha a legközelebbi nagyvárostól mégis túl messze laknál, viszont az esetleges ilyen pluszköltség is előre egyeztetésre kerül már a telefonos beszélgetés alkalmával, hogy eldönthesd, igényled-e így is a szolgáltatásukat.

Ami még abszolút a cég mellett szól, az az, hogy tényleg ők a tökéletes választás, hogyha olyan sürgős helyzet áll fent, mint amiket már az előbbiekben is elkezdtem kivesézni. Merthogy a kész energetika tanúsítvány már gyakorlatilag 24 órán belül el is készül, viszont amennyiben nagyon gyorsan van rá szükség, már 12 óra múlva kikérhető ennek az azonosító száma, ami alapján pedig bárhol lekérdezhető ennek megléte a megfelelő adatbázisból, akár már az ügyvédnél ülve is. Szóval elképesztően gyorsan és precízen dolgoznak, a szép pedig az egészben az, hogy náluk ez a tempó nem feláras, nem kérnek érte plusz pénzt, hanem ez valóban az alap szolgáltatásuk!

Én már nagyon sokat hallottam a cégről és azt kell mondjam, hogy minden egyes alkalommal kizárólag szuperlatívuszokat hallottam róluk és a munkájukról – így, hogyha éppen neked van, vagy lesz szükséged energetika tanúsítványra, bátran merem őket ajánlani, hiszen ez egy nagyon fontos dokumentum!